logo DDD

 

De Digitale Duizendpoot

Het wordt tegenwoordig steeds gemakkelijker om foto's te maken. Jong en oud hebben de smartphone overal bij de hand. Dit resulteert vaak in grote hoeveelheden 'kiekjes' op de telefoon, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Tijd dus om de beste, interessantste of leukste foto's over te brengen naar de computer om daar met een fotobewerkingsprogramma de 'finishing touch' aan te brengen.

Deze foto's kunt u daarna laten printen of er een fraai album mee maken.

 


Websites

 

Om uw digitale foto's te bewerken hebt u geen dure programma's op uw computer nodig, zoals Photoshop. Er zijn veel gratis alternatieven, waarmee u mooie en bijzondere resultaten kunt bereiken.

Henny van Ofwegen van De Digitale Duizendpoot laat u in een les van 2,5 uur kennismaken met Pixlr, een online fotobewerkingsprogramma.

U leert het maken van uitsneden, het verwijderen van achtergronden, verbeteringen en leuke effecten aanbrengen en het plaatsen van teksten.

De les wordt bij u thuis gegeven (in Den Haag, in de omgeving tegen reiskosten) en kost € 50,-. U kunt eventueel meerdere personen uitnodigen, de prijs blijft hetzelfde.

U kunt ook bij Henny van Ofwegen terecht voor:

Contact

Henny van Ofwegen


De Digitale Duizendpoot
info@digitaleduizendpoot.nl
tel. 06-22779335
Den Haag

De Digitale Duizendpoot
Digitale fotoalbums
Digitale fotoalbums