logo DDD

 

De Digitale Duizendpoot

Wat doet u met de foto's van uw digitale camera? Staan ze op uw computer? Laat u ze printen en plakt u ze in een album? Of bewaart u de foto's in een schoenendoos?

Misschien bent u wel eens aan de slag gegaan met een programma om een digitaal fotoboek te maken, maar hebt u de moed opgegeven.

Dan is het nu tijd om een Workshop Digitale Fotoalbums te volgen. In 2,5 uur leert u om een album te maken waarmee u uzelf, familie en vrienden versteld doet staan.

De kosten bedragen € 50,- (2,5 uur), inclusief handleiding.

De workshop wordt gegeven in de regio Den Haag.
U kunt een privé-workshop volgen, maar u kunt ook meerdere personen uitnodigen, de prijs blijft hetzelfde

De enige voorwaarde is dat u een computer aan en uit kunt zetten en dat u internet kunt opstarten. Dus wat houdt u nog tegen?

 

Websites

Mijn naam is Henny van Ofwegen. Ik heb reeds jarenlang ervaring in het geven van cursussen en workshops op computergebied, onder andere voor de Volksuniversiteit in 's-Gravenzande.

Daarnaast houd ik mij professioneel bezig met vormgeving, onder andere van websites, waardoor ik in staat ben om u veel tips te geven voor een beter resultaat.

Ik heb veel plezier in het zo duidelijk mogelijk overbrengen van informatie. Ik beloof u dat u na afloop van de cursus met veel kennis en enthousiasme aan de slag zult gaan!

Kijk ook bij senioren en workshop foto's bewerken voor meer activiteiten van De Digitale Duizendpoot.

Contact

Henny van Ofwegen


De Digitale Duizendpoot
info@digitaleduizendpoot.nl
tel. 06-22779335
Den Haag